Az angol "csoda"

Az én ítéletem egy angol "csodáról", a FERMEC 860 kódnéven futó kortó-rakodóról szól.

Fermec 860 angol kotró rakodó

Külső: Átlagosnak mondható külső megjelenés, semmi extra nincs rajta, hacsak a kis rövid kerek orrát nem tekintjük annak.

Belső: A belsejében első ránézésre mintha valami kotró-rakodós videójátékba csöppentünk volna bele, a kormányoszlop két oldalán az irányváltó és az index-világítás kapcsoló kapott helyet, a műszerfal tele van színes gombokkal, amelyekkel az ablaktörlő és mosó berendezést, a reflektorokat és a kanál rugózását lehet kapcsolni (ez utóbbinak nagyon hasznos szerepe van, ha sokat kell a rakodógéppel vonulni.)

A pedálok kicsit messze vannak az üléstől: difi, fékek, gáz... a szokásos. A kilátás vezetés közben elég elfogadható, csak a tükrök nagyon kicsik. Az ülés megfordításával egy kényelmes munkateret kapunk, egyben nyíló hátsó ablakkal, minden kézre esik.

Fermec 860 angol kotró rakodógép

Bal oldalon megannyi kapcsoló, van köztük itt minden, az elektromos munkaeszköz-záron át a gyorscserélős kanálig minden.

Erőforrás: a szokásos Perkins motor 90 le leadására képes, ami munka közben elég, de vonuláskor kicsit lomha és lassú. 4 sebességes és mechanikus váltója van.

Előnyök: nem sokat tudok mondani az előnyeiről, talán a nagy gémkinyúlás (6,5 méter). Pontosan és érzékenyen reagál minden apró mozdulatra a hidraulikája, jól navigálható.

Hátrányok: Lassú közlekedés, kicsit farnehéz, ezért emelkedőn hajlamos 2 keréken indulni. Az alkatrészellátás borzasztó gyenge, és minden méregdrága hozzá.

Tisztelettel: Papp István Zsolt

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

Annak ellenére hogy a Best Machinery LiuGong márkakereskedőként vált ismertté, és oldalunkon a legtöbbször LiuGonggal kapcsolatos cikkeket lehet olvasni, a Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. A Munka-Gépítélet írásai nem tükrözik a Best Machinery véleményét. A szerzők által küldött anyagok tartalmát nem változtatjuk meg, kizárólag a súlyos helyesírási hibákat javítjuk ki. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 522 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x