A LiuGong új k+f központot nyit

A LiuGong megnyitotta az új kutatás-fejlesztési központját Liuzhouban, bizonyítva a vállalat hosszú távú elkötelezettségét a folyamatos fejlesztés és a jövő technológiái iránt.

Az átadott létesítmény, mely kiterjeszti a vállalat k+f kapacitását, egyben egy fontos mérföldkő is. Az új k+f központ világszínvonalú eszközeivel, legmodernebb teszt platformjával és gyártóüzemével, illetve az 1000 főnél is nagyobb, magas fokú szaktudással rendelkező technikai csapatával új időszámítás vette kezdetét a LiuGongnál a k+f területén.

LiuGong k+f fejlesztő központ - Liuzhou


„Az újonnan megnyitott k+f központ fő feladataként megszünteti a szűk fejlesztési keresztmetszetet a munkagépek iparágában” – nyilatkozta Xue Yiping, a China Machinery Industry Federation alelnöke.

LiuGong k+f fejlesztő központ - Liuzhou

A LiuGong globális k+f központjának főbb sarokszámai:

• Liuzhouban felállítva, a globális k+f központ olyan új csomópont lesz, melynek hatása a LiuGong négy másik világszínvonalú k+f létesítményén is érződik, Indiában, Lengyelországban, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

• A modern központ 110.000 négyzetméteren terül el, melynek része egy 22.000 négyzetméteres iroda komplexum, egy 100.000 négyzetméteres globális tesztközpont, egy prototípus-központ, hét laboratórium, illetve egy nagy kültéri, tesztelésre használt terület. Az egész létesítményt 1200 mérnök szolgálja ki.

• A fejlesztés 2013-ban indult meg Liuzhouban, azóta az összes befektetés a projektbe elérte a 43,4 millió dollárt.

• Az új k+f központ elsődlegesen a LiuGong homlokrakodógép, kotrógép, és kompakt- valamint kotrórakodó termékcsaládjainak fő kutatására, fejlesztésére és tesztelésére összpontosít majd. Az első projektek egyike a H sorozatú rakodógépek legújabb modelljeinek tesztelése lesz majd.

• Ezekkel párhuzamosan a minden igényt kielégítő laboratóriumokkal kifinomult módszerek alkalmazására nyílik lehetőség a gépek teljesítményének tesztelésére és optimalizálására. Ide tartozik a gépek szerkezeti felépítésének és a felhasznált anyagoknak a vizsgálata, az elektronikai és hidraulikus hatékonyság mérése, a hűtés, a rázkódás és zajkibocsátás tesztelése.

• Az új globális k+f központ számos speciális képzési laboratóriummal is rendelkezik, köztük virtuális valóság és ipari dizájn termekkel, melyek majd a LiuGongon belüli technikai képzés központjaivá válnak.


A bejegyzést írta: CS.V. és Blaskó Gergely - (A szerzőről

Kérjen ajánlatot LiuGong munkagépre! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 597 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x