Az S175 a kedvencemmé vált...

1995-óta dolgozom rakodógépekkel. Már akkoriban is irigyeltem a Bobcattel ügyeskedőket, míg végül 1997-ben beleülhettem az elsőbe. Ekkor lettem Bobcat fan. Ez egy 645-ös volt, majd nem sokkal utána egy 753-as, ezt követően egy 773-as, végül a mostani S175 elődje következett. Ez a széria messze felülmúlja az eddigieket. Az S175 a kedvencemmé vált, ez már a második, amihez szerencsém lehet.

Bobcat kompakt rakodó, arany

Ezt a kompakt rakodógépet az én kívánságomra vették munkaadóim. 2200 cm3-es motorja könnyedén elbír a 2853 kg önsúlyú masinával, amelyhez elégnek bizonyul a 34,3 kW-os teljesítmény. 173 cm teljes szélességével nagyon hatékony szűkebb munkaterületeken, ahová a nagy gépek nem férnek be.

3 m feletti emelési magasságával könnyedén rakodhatunk nagyobb autókra is. A csúszókormányzás tovább segíti a kisebb helyeken való mozgást. Hivatalosan 895kg-ot emel biztonsággal, de én vízszintessé varázsolt placcon rakodtam már le vele 1540 kg-os térköves raklapokat is!!!

8. éve koptatom, és nem panaszkodhatom rá, mert bár szinte mindig a teljesítőképességének határán kell használnom, eddig még nem hagyott cserben. A fülkéről pár szóban annyit mondhatok, hogy a gép méreteihez viszonyítva a klíma hiányától eltekintve minden igényt kielégít. Jól áttekinthető kontrolpanel, többféle módban állítható ülés, mely még az én 184 cm-es magasságommal is kényelmes munkavégzést biztosít.

Ásó szerelékével 240 cm mélységig is le lehet ásni, bár 1 méteres mélységnél már ki kell hajolni a gépből, ha látni szeretnénk a munkagödröt. Néhány szóban összefoglalva: több széria - köztük nagyobbak is - kipróbálása után az S175 jelenti nekem az ideális gépet, mert munkám során  ez a méret és teljesítmény bizonyult a legjobbnak. A fotón sajnos nem az én gépem látható, de nagyon tetszik.

Fürst Tamás

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

Annak ellenére hogy a Best Machinery LiuGong márkakereskedőként vált ismertté, és oldalunkon a legtöbbször LiuGonggal kapcsolatos cikkeket lehet olvasni, a Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. A Munka-Gépítélet írásai nem tükrözik a Best Machinery véleményét. A szerzők által küldött anyagok tartalmát nem változtatjuk meg, kizárólag a súlyos helyesírási hibákat javítjuk ki. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével.
*A jogviták elkerülése végett fenntartjuk annak lehetőségét, hogy a fiktívnek vélt leírások megjelenését korlátozzuk.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 263 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x