A rézsű lovagja

Minap a Duna mentén jártunk, egy kedves ügyfelünket látogattuk meg. A mai szerkesztett Munka-Gépítélet Lozsik Istvánról, illetve az általa kezelt 904-es LiuGong kotróról szól. István 36 évnyi tapasztalatot szerzett az építőipar különböző területein. Jelenleg a Sycons Kft.-nél dolgozik. A céget 1990-ben alapították. Az első időszakban kizárólag ingatlanépítéssel foglalkoztak, de a későbbiek folyamán a tevékenységi kör bővült. Jelenleg az építőipar szerteágazó területein van jelen a vállalat.

 LiuGong 904 kotrógép - minikotró

Speciális szakterületük a rézsű biztosítás, valamint partfal stabilizálás. Százhalombattán, fotósorozatunk helyszínén is éppen ilyen munkálatok zajlanak. A folyó közelsége remek lehetőséget teremtett pár művészi fénykép elkészítéséhez.

LiuGong 3+1 év garancia

Istvánék a meredek domboldal stabilizálásán dolgoznak, ezzel óvva az alacsonyabban fekvő épületeket. Ez egy viszonylag rövid, 2-3 hónapos projekt, a cég lassan a végére ér. István egyike azon alkalmazottaknak, akik ezen a speciális munkán dolgoznak. Ő kezeli a munka oroszlánrészét végző LiuGong 904C típusú lánctalpas kotrógépet.

LiuGong 904 kotró - midikotró

A berendezést a projekt különböző területein tudják használni. A mellső tolólap alkalmas egyszerűbb tereprendezésre és szintezésre, a gép méretei pedig lehetővé teszik, hogy olyan helyekre is beférkőzhessen, melyek nagyobb munkagépek számára hozzáférhetetlenek. Érdekes, hogy a magyar piac elsősorban a kisebb, mini méretű (4 tonna alatti) vagy a nagyobb (15 tonna feletti) kotrógépek iránt érdeklődik, de a Sycons Kft. számára ez a 4 tonnás, midikotrók kategóriájába tartozó vas jelentette az ideális választást.

kotró - midikotró

„A 904-es irányítása érzékeny, a hidraulika gyorsan reagál. Személy szerint nagyon értékelem a gépnek ezt a tulajdonságát. A kotró a kanalat leszámítva teljesen sztenderd felszereltségű. Jó lenne, ha a gém egy kicsit hosszabb lenne, hogy lejjebb érjen a domboldalon, de még így is sokkal hosszabb, mint a minikotróké. A gép nagyon komfortos, kétség sem fér hozzá, hogy egész napos használatra tervezték.” – Mondta István.

LiuGong 904c kotrógép

„A vásárlás előtt alig-alig hallottunk a LiuGongról. Mindez 2011-ben volt, akkor még jóval kevesebb LiuGong dolgozott hazánkban. Ebből adódóan a vezetőség egy kicsit bizonytalanul állt a távol-keleti márkához. Először csak béreltük a berendezést. Néhány hónap elteltével azt tapasztaltuk, hogy a kotró a várakozásainkon felül teljesít. Ekkor döntöttünk a vásárlás mellett, mára pedig a 904c elégedett tulajdonosai vagyunk. Ma már egy percet sem hezitálnánk.”

  

A bejegyzést készítette: Földi Anita és Blaskó Gergely (A szerzőről)

Kérjen ajánlatot a leírásban szereplő gép modelfrissített változatára!

Érdeklődjön telefonon a 06-20-966-28-38 mobilszámon, vagy üzenjen az űrlapon át!

online

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
Üzenete, adatai a weboldalon NEM jelennek meg!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

 

A LiuGong európai részlege a Munka-Gépítélet sikerein felbuzdulva úgy határozott, hogy körbejárja ügyfeleit, és interjúkat készít a LiuGong gépek aktív használóival. Ön jelenleg ezen interjúk egyikét olvassa.

A Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével. Nem csak LiuGong gépekkel szerzett tapasztalatait várjuk!

*A jogviták elkerülése végett fenntartjuk annak lehetőségét, hogy a fiktívnek vélt leírások megjelenését korlátozzuk.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 338 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x