A település mindenese

A címben szereplő gép a traktorkotrók között a 2. nagy kedvencem lett, de nagyon gondolkozom rajta, hogy inkább ő lesz az első számú favorit, megelőzve a Volvot.

Komatsu wb97s kotró rakodó - traktorkotró

(Aki nem emlékezne korábbi értékelésemre, írtam már ítéletet 3 kotrórakodó összehasonlításáról.)

De lássuk a kis Komatsut: a kategóriájában egy igen erős, megbízható, és kényelmes gépről beszélünk. A fülkéje tágas, minden irányban szépen kilátunk. Az ülés kényelmes, olyan, mintha az ember egy méregdrága bőrfotelben ülne.

Komatsu traktorrakodó

Az első gém joystikja kézre esik, könnyű, finom járású. A kanál nyitást - csukást 2 gomb segítségével tudjuk végrehajtani. A középkonzolon minden kapcsoló jól elérhető. Hátrafordulva a kotró rész állítható karjaival találkozunk, amelyek szintén jól kézre esnek, könnyen járnak.

Komatsu traktorkotró belső

A traktorkotró hidraulikája erős, könnyen megbirkózik több művelet egyszerre történő végrehajtásával is. A gém nehézre sikeredett, ezért a királycsap már kissé ki van kopva, de ettől eltekintve még mindig élvezet vele dolgozni.

Jelen gép egy falu szennyvíz-elvezető csatorna munkán, a gerinc ásásánál szolgál hű bajtársamként, de sokszor használjuk "targoncaként" is, amikor a kamionok hozzák az árut. Szóval mindent összevetve egy megbízható kényelmes gép, amivel öröm minden nap dolgozni.

Molnár József

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

Annak ellenére hogy a Best Machinery LiuGong márkakereskedőként vált ismertté, és oldalunkon a legtöbbször LiuGonggal kapcsolatos cikkeket lehet olvasni, a Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. A Munka-Gépítélet írásai nem tükrözik a Best Machinery véleményét. A szerzők által küldött anyagok tartalmát nem változtatjuk meg, kizárólag a súlyos helyesírási hibákat javítjuk ki. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével.

 

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 345 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x