A kis fürge

Ez a kis targonca a német minőség tükre. :) A 2 tonnás teherbírásával és a maximálisan 7,1 méteres emelési magasságával maximum 18 km/h sebességre képes, amellyel igen hatékonyan dolgozik. Vetetőülése igen kényelmes, légrugóval állítható a magassága, illetve fokozatmentesen szabályozható a kormányoszlop magassága és dőlésszöge is.

Jungheinrich targonca

Műszerfala jól értelmezhető. Nagy segítség a tapasztalatlanabbaknak, hogy mutatja a kerékállást, mindezt a menetiránnyal együtt. Ez azért lényegyes, mert az egyel kevesebb (ez az elektromos targonca háromtámaszú!) kerék miatt nagyobb a fordulékonyság, ami jobban alászedett kormányállásnál igen-igen megtévesztő lehet. Vagyis a műszerről le lehet puskázni, hogy éppen merre áll a kerék, és merre fog megindulni a gép.

Jungheinrich kijelző targonca

Szabadon tartó, ellensúlyos targonca, ami a targonca elé felszerelt teheremelő villa segítségével akadálytalanul tud tehergépjárműveket kipakolni, és képes a teher rámpára vagy regálokra történő lerakására is.

Zárt fenékfölfekvéssel rendelkező raklapokat is fel lehet vele venni, illetve alkalmas még a raktárak ki, illetve betárolására is. Mivel háromkerekes kivitelű, ezért roppant fordulékony, sokkal mozgékonyabb, mint 4 kerekű (4 támaszú) vetélytársai.

A joystickos vezérléssel ellátott gép nagyon jól kezelhető. A nagyobb hatásfok érdekében egy hidraulikaaggregát és egy szervokormány-motor egymástól függetlenül dolgozik. A mikro-nyomásszűrőt felülről (a hidraulikaolaj kifolyása nélkül) lehet kicserélni.

Jungheinrich elektromos targonca

Gépünket egy 48 Voltos 720 HX amperórás akkumulátor hajt, melyre a szokásos töltési és karbantartási előírások vonatkoznak. Egyéb karbantartást különösebben nem igényel. Rosszat meg nem is lehet mondani róla, maximum a targonca magas ára lehet riasztó.

Tisztelettel: Csepregi János, Best Machinery Facebook oldal tag.

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

Annak ellenére hogy a Best Machinery LiuGong márkakereskedőként vált ismertté, és oldalunkon a legtöbbször LiuGonggal kapcsolatos cikkeket lehet olvasni, a Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. A Munka-Gépítélet írásai nem tükrözik a Best Machinery véleményét. A szerzők által küldött anyagok tartalmát nem változtatjuk meg, kizárólag a súlyos helyesírási hibákat javítjuk ki. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 250 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x