Egy fanatikus gépértékelése

Személy szerint JCB párti vagyok, jelenleg is Contractor 3CX típusú, 2012-es évjáratú géppel dolgozom. Tapasztalataim alapján (mivel többféle modellt is kipróbálhattam) kijelenthetem, hogy sokoldalú, megbízható, kis helyen is megoldható vele a munkavégzés. A főnököm is elégedett, mert nem kell sok pénzt kiadnia, hogy az előírt, vállalt feladatokat egy korszerű, praktikus géppel el tudja végeztetni.

JCB 3CX Super kotró rakodógép

A szervizeléssel sincs gond, az alkatrészek elfogadható áron megvásárolhatóak, a szervizes fiúk gyorsak, korrektek, megbízhatóak. Ha engem kérdeznek, JCB-re adom le a voksom. Jelenleg 13 éve dolgozom ebben a szakmában. Előző gépeim: rengeteg láncos kotró: Caterpillar 328B, 328D, 328C, 332D, forgókotrók közül még CAT 315-ös, 318-as 20 tonnás, OK forgókotró M5-ös, JCB 1CX (ez utóbbi volt a "tanulógépem"), JCB 3CX SUPER.

LiuGong 3+1 év garancia
Hirdetés - Megnyitásához kattintson a képre

Munkaterületem a csatornázásra, útépítésre terjed ki. A jelenlegi gépem fogyasztása változó, óránként 4-7 liter, csúcssebesség: 55 km/h. Kirívó bajom egyik gépemmel sem volt, esetleg tömlőszakadás, csapcsere. A jelenlegi munkagépemben nincsen klíma, de volt olyan berendezésem, amiben volt (természetesen azzal álom volt dolgozni nyaranta).

Ha minden a legnagyobb rendben megy, akkor megkaphatom a legújabb dugattyús JCB 3CX-et. A jelenlegi gépemre büszke vagyok, mert a kanálcserénél sem kell kiszállni, csak megnyomni két gombot. A belső tér is praktikus, több tárolórekesszel szerelt. A fiaim is nagy JCB-rajongók, ha nagyok lesznek, ők is ilyen géppel akarnak, dolgozni. Gyűjteményemben már vannak is JCB-vel kapcsolatos dolgok, makettek, bögrék, kulcstartók (vágyálom egy JCB-mellény, ez még nincs meg).

Varga Sándor

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

Annak ellenére hogy a Best Machinery LiuGong márkakereskedőként vált ismertté, és oldalunkon a legtöbbször LiuGonggal kapcsolatos cikkeket lehet olvasni, a Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. A Munka-Gépítélet írásai nem tükrözik a Best Machinery véleményét. A szerzők által küldött anyagok tartalmát nem változtatjuk meg, kizárólag a súlyos helyesírási hibákat javítjuk ki. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 440 vendég és 0 tag böngészi