CSR - ajándék LiuGong gépek a sarkkörön túl

A LiuGong elég erős ahhoz, hogy a jégsziklákat is áttörje

Amikor a LiuGong arról beszél, hogy erős, akkor azt be is tudja bizonyítani! Kína elsőszámú építőipari berendezés gyártója egyezményt írt alá a Kínai Sarkköri Kutatóintézettel (PRIC), melyben deklarálták, hogy a LiuGong két géppel támogatja a PRIC tudományos sarkköri kutatásait. Az eseményre a shanghai Mingyue Hotelben került sor. Ez lesz az első alkalom, amikor egy LiuGong berendezés a világ legzordabb környezetében kerül bevetésre.

A két gép a 920D lánctalpas kotró, valamint a 856-os homlokrakodó, mely berendezések a LiuGong már bizonyított technológiáját reprezentálják és a világon a legnépszerűbb modellek.

Sarki expedíció - LiuGong

A monstrumokat - a PRIC tudósaiból álló csapattal egyetemben - október 30-án szállították a Déli-sarkra. További két mérnök fog a gépek után utazni, akik hónapokat töltöttek el egy sarkköri szimulációs tréningen Heilongjiang tartomány fővárosában, Harbinban. A berendezések hibátlan működésének biztosítása érdekében ők lesznek a gépek karbantartói.

„A LiuGong mint a világ egy klasszikus építőipari gépgyártója nem csak berendezések teljes skáláját szolgáltatja a piac számára, hanem társadalmi kötelezettségeit is szem előtt tartja„ - mondta Wang Xiaohua, a LiuGong Machinery Co. Ltd.  elnök vezérigazgatója.

„Ez az egyezmény tökéletes kombinációt eredményez a két intézmény, a LiuGong és a PRIC között. Mi erős berendezéseinkkel és hozzáértő mérnökeinkkel járulunk hozzá a PRIC tudósainak tudományos kutatásaihoz. A LiuGong gépeinek még nem volt lehetősége ilyen zord körülmények közötti üzemelésre. Most bebizonyítjuk, hogy munkagépeink magukban hordozzák a célnak megfelelő technológiát, illetve szemléltetjük, hogy berendezéseink minőségileg a világ bármely pontján megállják a helyüket.”

A munkagépeken kívül a LiuGong 3 millió jüant, azaz megközelítőleg 480.000 dollárt adományozott a sarkköri kutatások támogatására.

A bejegyzést készítette: Blaskó Gergely (A szerzőről)

 

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 288 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x