9 éve társam

Igaz, már több mint 10.000 üzemóra van benne, de még mindig egy üzembiztos gépnek mondható. Ennek ellenére nem tagadom, hogy kisebb meghibásodások már fordultak elő, de még komoly főelemhez nem kellet hozzányúlni.

Caterpillar gépem

Ahhoz képest, hogy 9 éves a „kis” lánctalpas munkagép, elég jól felszerelt. Nem maradt ki a klíma sem, ami a nyári hőségben jó szolgálatot tesz.

A gép minden munkához használható, akár bányában az 1,1 m3-es kanállal, akár tükörszedéshez az 1,5 m széles iszapoló kanállal. Merem állítani, hogy felveszi a versenyt az újabb kotrókkal is. Sőt. Úgy gondolom, hogy a mai Cater már nem az a Cater, ami régen volt... Egyébként a fogyasztása 8-12 liter munkától függően, ami úgy gondolom, hogy átlagosnak mondható.

LiuGong 3+1 év garancia
Hirdetés - Megnyitásához kattintson a képre

Említettem a kisebb hibákat. A hidraulikacső szakadásokat nem is említeném, minden munkagépen előfordul. Ellenbon kétszer volt szenzor meghibásodás, amely következtében időlegesen megbénult a kotró.

Én mostanában Szentes környékén dolgozom vele. A volt téglagyárnál végzek agyag kitermelést, humuszolást, törő pakolást, tükör szedést. Na, itt azért elkéri a 10-12 litert is.

Gépkezelő vagyok, nem a szócséplés mestere, így egyelőre ennyi. Újabb történés esetén ismételten jelentkezem!

Kurgyis Erik

 

Olvasson több ítéletet! Vissza a Munka-Gépítélet kezdőlapjára

Annak ellenére hogy a Best Machinery LiuGong márkakereskedőként vált ismertté, és oldalunkon a legtöbbször LiuGonggal kapcsolatos cikkeket lehet olvasni, a Munka-Gépítélet azért jött létre, hogy a 10.000-nél is több Facebookos barátunk számára olyan felületet biztosítsunk, ahol ők is közhírré tehetik egy-egy munkagéppel kapcsolatban szerzett tapasztalataikat. A Munka-Gépítélet írásai nem tükrözik a Best Machinery véleményét. A szerzők által küldött anyagok tartalmát nem változtatjuk meg, kizárólag a súlyos helyesírási hibákat javítjuk ki. Ön is írna kedvenc vagy kevéssé szeretett munkagépéről? Küldje el nekünk az anyagot az  email címre, és mi megjelentetjük* azt. Ossza meg tapasztalatait a munkagépes szakma 10.000-es krémjével.

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 240 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x