A LiuGong vezeti a kínai kompakt rakodógépek piacát!

A nehézgépek gyártásának meghatározó szereplőjeként a LiuGong egy évtizede kezdte el a kompakt méretű berendezések fejlesztését. Ez a szegmens mára a leggyorsabban növekvő ágazattá nőtte ki magát a világpiacon. Legfőképpen a tengerentúlon érezhető a robbanásszerű keresletemelkedés.

LiuGong kompakt rakodó 375b 

A legfrissebb számadatok alapján, 2013-ban a LiuGong csúszókormányzású rakodógépei lettek a legnépszerűbb termékek a kínai gyártású kompakt munkagépek között. Mindez azt jelenti, hogy a 8 tonna alatti gépkategóriában a LiuGong exportált a legnagyobb darabszámban.

A sikerhez tagadhatatlanul hozzájárult az új generációs, B szériájú berendezések bevezetése is. A korábbi modellfrissítés során a gyártó az irányítási rendszerben hajtott végre módosításokat, de tavaly a gépek külleme is megújult. A radikálisan átformált dizájnt az amerikai vásárlók a Las Vegasban megrendezésre kerülő Conexpon tekinthették meg, míg mi már a müncheni Baumán is szemügyre vehettük a módosításokat.

kompakt rakodó 375B 1

A LiuGong B szériás berendezései opcionálisan a „Tier 4 Final” emissziós normának is megfelelő Perkins motorokkal kerülnek összeszerelésre, melyekkel a legszigorúbb károsanyag-kibocsátási elvárásoknak is megfelelnek, ráadásul a fogyasztásuk is igen kedvező marad.

A LiuGong 55 éves története

A LiuGong nemcsak arra törekszik, hogy évről évre a legmodernebb technológiával álljon elő. A gyártó azt is szem előtt tartja, hogy a modern részegységek minden nap, a nap minden percében megbízhatóan működjenek még a legextrémebb építési és bányászati munkaterületeken is. Ez nélkülözhetetlen elvárás, hiszen a LiuGong gépeknek az antarktiszi jégmezőktől kezdve a Szahara sivatagos tájain keresztül az orosz tundrákig, mindenütt megbízhatóan helyt kell állniuk.

LiuGong homlokrakodó az antarktiszon LiuGong gréder afrika

Antarktisz? Szahara? Csak a LiuGong a közös pont.

 

A bejegyzést írta: Blaskó Gergely - (A szerzőről

Szóljon hozzá!

Küldés (Ctrl+Enter)

Közösségi oldalaink

  • Facebook: bestmachinery
  • Twitter: BestMachineryHU
  • YouTube: user/Bestmachinerykft/
  • Twitter: BestMachineryHU

Nem találja?

Kövessen minket a Facebookon...


Tetszik? Kattintson és ajánljon!

 

feedburner logo Blog - RSS feed

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot?*

Kérem, pipálja be a jelölőnégyzetet!

 Elfogadom
Név:*
E-mail cím:*

 

Adatvédelmi (GDPR) nyilatkozat
és adatvédelmi irányelvek,
Irányítási politika

Ki olvas minket?

Oldalainkat 479 vendég és 0 tag böngészi

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

hirlevel

Név: * 
E-mail cím: * 
A kitöltéssel elfogadja, hogy az adatait irányelveinknek megfelelően kezeljük.

x